Enter your keyword

Learn Spanish in Spain, study Spanish courses Malaga, Where to Learn Spanish in Spain

Intensivt Spansk Kursus KOMBI 20+5

intensive Combi Spanish language course , Intensive Combined Spanish Course (20+5) in Malaga (Spain)Klasserne

Dette kursus består a 25 lektioner om ugen og er perfekt for dem som ønsker at kombinere en ferie i det spanske land med sproglektioner. Dette program er en ideel kombination af gruppe-lektioner (4 timer om dagen) og privatlektioner (1 time om dagen). Dette gør det muligt for dig både at have et socialt sa,vær ved at møde andre studerende i gruppelektionerne, samt få en times særlig opmærksomhed om dagen til at øve de ting som lige netop du har svært ved. Eller du kan bruge timen til at lære ting som du af personlige årsager ønsker at kende mere til. Det kunne f.eks. være at udvide dit ordforråd indenfor dine personlige interesser, dans, musik, eller sport m.m., eller er du i gang med at lære spansk for din karrieres skyld kunne enkelttimen ligeledes bruges til at fokusere mere på forretningsrelateret kommunikation, eller hvis du bare har lyst til at få en times undervisning i spansk kultur og få en pause fra grammatikken, så er det også muligt. Hvad der bliver snakket om i den privatlektion er helt og aldeles op til dig.

Det er muligt at tage dette kursus  fra 1 uge og derover. I dette specielt tilrettelagte kursus, kan du allerede indenfor få uger forbedre dit spanske gevaldigt, og det hvad enten du er helt nybegynder eller mere avanceret. Programmet inkluderer tekstboglæsning, lytteøvelser, udtaleøvelser og træning i nøglestrukturerne i det spanske sprog.

Dette Spansk Kursus vil gøre dig i stand til at forbedre din spansk, uanset om du er en absolut nybegynder eller en avanceret elev.

Dette Kursus dækker aspekter af at lytte, tale og skrive, ved hjælp af forskellige undervisningsmetoder, herunder lærebog undersøgelse, lytte forståelser, udtale praksis og lektioner i de centrale strukturer i det spanske sprog.

Om kurset

Varighed Fra en uge
Frekvens 20 lektioner + 5 eneundervisning/td>
Klasser Maksimalt 10 studerende
Start datoer Enhver mandag året rundt
Niveau Alle Niveauer
Aldersspænd Minimum 16 år
Minutter pr lektion 55

Prices 2019

Weeks
Price
1
300 €
2
550 €
3
825 €
4
1100 €
5
1375 €
6
1650 €

Book your Spanish Language Course

The booking process is simple and gives you the opportunity to personalize your course so it fits your specific needs. If you require assistance or have any questions, just give us a call. We’re always happy to help.