Enter your keyword

Spansk kurser for unge voksne, spanskundervisning i Malaga Spanien,Lær spansk i Malaga Spanien. Spansk for begyndere, spanskundervisning i malaga,spansk kurser for unge voksne i malaga spanien, Lær spansk i spanien, Spansk for begyndere, spanskundervisning i spanien

Intensivt Spansk Kursus 25

Spanish Combi Courses (Group + Private), Spanish combination course in Spain,Klasserne

Du kan også vælge med os lidt mere intensivt kursus på 25 timer pr uge. Dette kursus er svarer til “Intensivt spansk kursus 20” i, at det kører hele året og på alle niveauer fra begyndere til avancerede. Vi anbefaler, at dem, der kan have mindre tid til at studere og / eller som ønsker mere intensiv sprogundervisning hver uge.

Intensivt Spansk Kursus 25 består af 25 lektioner om ugen. Den er designet til dem, der ønsker at hurtigt at forbedre deres spanske. Klasser er små med 6-10 deltagere pr. Kurset varighed er 1 til 36 uger. Niveauet af spansk tales i klassen tilpasses de niveauer og behov for de studerende. Den “Intensivt spansk kursus 25” er blevet designet til at udvikle den studerendes evne til effektivt at kommunikere på spansk. Vores metoder til undervisning i spansk sprog med nye læringsstrategier er moderne og kommunikerende øve core kommunikationsevner på spansk. I vores skole vil du lære spansk med andre studerende fra hele verden. Gruppe størrelser er små og undervisningen tilgang er studerende centreret.

Og den sidste lektion (5) giver vi dig store overraskelse! Du vil få en mulighed for at få at vide bedre historie, kultur, vaner Spanien. Prøv Intensiv 25 timer spansk kursus med os. Niveauer fra begyndere til øvede Spanish.

Om kurset

Varighed Fra en uge
Frekvens 25 lektioner om ugen
Klasser Maksimalt 10 studerende
Start datoer Enhver mandag året rundt
Niveau Alle Niveauer
Aldersspænd Minimum 16 år
Minutter pr lektion 55

Prices 2019

Weeks
Price
1
185 €
2
350 €
3
525 €
4
700 €
5
850 €
6
1020 €

Book your Spanish Language Course

The booking process is simple and gives you the opportunity to personalize your course so it fits your specific needs. If you require assistance or have any questions, just give us a call. We’re always happy to help.