Enter your keyword

Learn Spanish in Spain with Alhambra I Spanish language school. We offer Spanish courses in Spain, Malaga, accommodation & activities. Study Spanish

Generelle Betingelser

Vilkår og betingelser Alhambra Instituto

For at reservere din plads på et af vores spanske kurser, er det nødvendigt at betale et depositum på 150 € (depositum vil blive fratrukket den samlede pris for kurset) eller den fulde betaling af dit kursus. Betalingsmuligheder er angivet nederst på tilmeldingsformularen. Alt mellemværender skal betales fuldt ud 15 dage før kursusstart. Hvis du vælger at betale et depositum, vil en påmindelses e-mail blive sendt 15 dage før dit kursus begynder, for at betale det resterende beløb.

Depositum skal betales ved registrering. Dette depositum er ikke en ekstra omkostning.

Efter at have sendt ​​tilmeldingsformularen, vil du automatisk modtage en bekræftelse på e-mail som en kvittering for din tilmelding. efter 2 hverdage, vil vi sende en kvittering for din betaling.

detaljer for inkvarteringen vil blive sendt inden  10 dage før startdatoen for fit kursus, og med yderligere oplysninger om køreplaner, hvordan du skal afhente/modtage nøglerne til din bolig, betalinger mv

Last minute tilmeldinger – Hvis du bestiller et kursus med mindre end 10 dage før kurset starter, bør du ringe for at kontrollere, at der er plads til rådighed på skolen. Betaling for disse kurser skal ske i fuldt ud.

Generelle regler


  • For at bevare den høje standard af undervisningen på vores skole,  insistere vi på, at de studerende deltager i alle timer og forbereder alle tildelte hjemmeopgaver. Dette betyder at grupperne har hurtige fremskridt, og  samtidigt. Manglende opfyldelse af disse krav kan resultere i at den studerende bliver placeret ipå et lavere niveau.
  • Skolen forbeholder sig ret til at bortvise elever, hvis adfærd er uacceptabel, forstyrrende eller forhindrer fremskridt i kurset. Dette gælder også for en uacceptabel adfærd i alle boliger som er formidlet  af skolen.
  • Elevernes minimums alder som vi akcepterer på vores kurser er 16 år, med undtagelse af Juniors, Grupper Programmer og individuelle kurser.
  • Kursus forlængelser – Hvis man ønsker at udvide sin kursustid,  skal denne udvidelse foretages senest onsdag, i den sidste uge. Hvis du ønsker at forlænge opholdet i din bolig, skal du anmode om det 10 dage før udløbet af din reservering.
  • Reducerede og nedsatte priser på langtids rabatter gælder kun, når man har anmodet om rabatter og betalt på forhånd. På den anden side vil nedsatte priser og rabatter blive  anvendt, hvis du for eksempel starter et Intensivt 20 og skifter til en Intensivt Plus 20 + 5 eller forrretnings spansk +10.

AFLYSNINGER – Alle aflysninger skal ske direkte til vores hovedkontor Alhambra Instituto. Datoen på fax, e-mail eller poststemplet repræsenterer datoen for annulleringen. Omkostninger, der er blevet betalt før kurset refunderes som følger:

  • 14 dage før kurset: 50% af det fakturerede beløb vil blive opkrævet.
  • 5 hverdage forud for kurset: 75% af det fakturerede beløb vil blive opkrævet.
  • 4 dage forud for kurset: Vil der ikke blive givet nogen tilbagebetaling.
  • Fra den første skoledag, vil der ikke være nogen tilbagebetaling af kurser eller bolig.

Afbestillingsgebyrer kan tilbagebetales i form af en voucher, hvis den person indskriver til et andet kursus.

Alle betingelser, son ovenfor nævnt vil også blive anvendt i tilfælde af force majeure.

Ændringer


Hvis af en eller anden grund, det er nødvendigt at ændre datoerne, boligtype, eller enhver anden del af kurset, kan vi overføre din reservation til en anden dato inden for samme år. Vi vil dog anvende et gebyr som følger:

* Op til 1 måned før kursusstart: Ingen afgift
* 30-15 dage før kursusstart: Et gebyr på 30 €.
* Mindre end 15 dage før kursusstart: Et gebyr på 60 € plus 1 uges indkvartering.

Hvordan til at betale?


Dit kursus er bekræftet, når vi modtager depositum på 150€  Eller din samlede betaling af kurset:

1) Bank overførsel :

Kontohaver: Alhambra Instituto Internacional

Banco Santander

Bank Adresse: Juan Sebastian Elcano 84, 29017 Málaga (Spanien).

Kontonummer: 0030 4172 8900 0016 8271 (for indenlandsk bankoverførsel)

IBAN: IBAN ES96 0030 4172 8900 0016 8271 (kontonummer for EU bankoverførsel)

SWIFT / BSCHESMMXXX   (Til udenlansk bankoverførsel)

2) Bank bekræftede check med anbefalet post til Instituto Internacional Alhambra, Box 665, 29080 Malaga, Spanien (vær venligst opmærksom på, at vi ikke accepterer personlige checks);

3) Kreditkort (send os dit Visa eller Mastercard oplysninger for at betale for dit kursus program, angiv tydeligt det nøjagtige beløb, som du giver  os tilladelse til at opkræve). Ingen “Application gebyr” vil blive opkrævet. Sørg for, at alle omkostninger (herunder omkostninger for evt.  bank-overførsel), betales af din bank, ellers vil vi ikke modtage det samlede beløb so, angivet på fakturaen. For at undgå problemer med overførslen, beder vi dig venligst om at sende os en kopi af din postanvisning.

Det er vigtigt, at du angiver  fakturanummer og navn på din postanvisning eller på bank checks. Så vi kan følge din betaling uden problemer.