Enter your keyword

Spansk kurser og helligdage for seniorer i Spanien

Spanish Courses for adults & seniors 50 plus in Malaga Spain,Spanish Courses for adults & seniors 50+,Spanish courses for seniors (50 plus) in Spain adult language students on Spanish Over 50 courses, A lifelong dream of learning Spanish or going to SpainSpansk kursus for seniorer fra 50 +. Vi tilbyder et stort udvalg af spanske kurser for modne studerende blandet med aktiviteter og udflugter.

Har du haft en livslang drøm om at lære spansk eller komme til Spanien? Vores 50+ Plus-programmer tilbyder sprogundervisning helligdage, der er designet specielt til den modne studerendes unikke indlæringsbehov. Hvis du er ung af sind, Kan Alhambra Instituto byder dig velkommen til at lære spansk i løbet af året! Senior Kurserne er særlige spanske sprog programmer designet til folk over 50.

50 + spanske Kurser er specielle spanske sprog programmer designet til folk over 50. Det giver dig chancen for at lære spansk i Málaga (Spanien), med andre studerende. Kurset vil hjælpe dig med at øge din kommunikation, læse- og skrivefærdigheder og opbygge din tillid, når du besøger spansktalende lande.

Alle ældre studerende har tre timers morgen klasser. Disse fokuserer typisk på at forbedre grammatisk korrekthed, opbygge ordforråd og udvikle tillid og flydende samtale teknik, når man taler. Der er et gennemsnit på kun 5 elever i hver gruppe, med et maksimum på 10, som giver mulighed for hurtige fremskridt og masser af personlig opmærksomhed.

Et enkelt eller Semi-Intensivt spansk kursus med op til 20 timers undervisning og fire organiserede sociale arrangementer + 1 udflugt (Sevilla, Granada, Cordoba, Ronda, Granada, Gibraltar …) hver uge betyder, at du får en god balance mellem undervisning og sightseeing , og få chancen for at blande sig med andre internationale studerende fra forskellige nationaliteter. Overnatnings muligheder er forskellige, og kan tilpasses den enkeltes behov.

De spanske Seniorer programmer tilbyder dig chancen for at lære spansk i Malaga med andre modne studerende. En let spanskkursus eller Semi-Intensivt kursus med 20 lektioner om ugen eller “Feelgood spanske program” med masser af organiserede sociale arrangementer hver dag betyder, at du får en god balance mellem lektioner og sightseeing, og få chancen for at blande sig med andre modne studerende af forskellig nationalitet.

feelgood spansk kurser for modne studerende som fremhæver en sund livsform med aktiviteter og ekskursionerThe Senior spansk kurser er på vores skole i Malaga, som er beliggende i et boligområde 2 minutter væk fra stranden og 10 minutter fra byens centrum. Nyd den vibrerende by Malaga, fantastisk klima hele året rundt og frisk Middelhavet brise!

Vi vil hjælpe dig med at integrere dig i den andalusiske livsstil i en kort periode ved at tilbyde en bred vifte af aktiviteter, så du kan få et godt indblik i hverdagen i det sydlige Spanien. Lære at kende traditioner Malaga og de omkringliggende regioner og udforske den spanske måde en personlig og let levende livs stil!

About the Course

Lessons per week Intensive course 20, 20 lessons + afternoon/evening cultural activities
Lessons duration 55 minutes
Course duration 2 weeks
Timetable Monday to Friday from 9.00 a.m. – 13.00 a.m.
Levels All levels, from Beginner to Superior

Prices 2017

Book your Spanish Language Course

The booking process is simple and gives you the opportunity to personalize your course so it fits your specific needs. If you require assistance or have any questions, just give us a call. We’re always happy to help.